Историята на Силвестър Сталоун

сряда, 27 февруари 2013 г. | 11:33

Силвестър Сталоун - Роки

Чудили ли сте се защо Силвестър Сталоун има такова "уникално" изражение? Той е роден парализиран в долната лява част на лицето. Говорът му също бил много неясен. Доста лошо за актьорска кариера.

Когато отишъл в Ню Йорк, за да стане актьор, никой не искал да го наеме. В продължение на три седмици той спял в автогарата в Ню Джърси. Неговата актьорска кариера не вървяла добре и той бил разорен. Нещата вървели толкова на зле, че трябвало да продаде кучето си за 25 долара.

Един ден, докато гледал боксов мач на Мохамед Али, му хрумнала идея за сценарии. За 3 дена написал сценария за "Роки".

Открил и продуценти, които му предложили 125 000 долара за сценария, но уговорката била той да не участва във филма. Неговата мечта била да стане актьор и въпреки че бил разорен, той отказал. Няколко седмици по-късно му се обадили с ново предложение - 35 000 долара и участие във филма.

Част от парите Сталоун похарчил за да открие човека, на който е продал кучето и да си го откупи обратно. Кучето участва и във филма.

"Роки" печели 200 милиона долара, а Сталоун се превръща в един от най-търсените актьори в Холивуд.

"Не е до това колко силно удряш, а до това колко силен удар можеш да поемеш и да продължиш напред. В това е ключът към победата"




Добави коментар за снимката: Историята на Силвестър Сталоун